Despre noi SUP.ro

Despre noi SUP.ro

Stand Up Paddleboarding (Stand-Up Paddleboarding) sau pe scurt SUP este un tip de sport relativ nou, care provine din surfing, iar Hawaii se spune că este patria sa. SUP este un sport nautic de agrement, dinamic și cu creștere rapidă la nivel mondial, deoarece permite o serie de variații. Cu un paddleboard SUP, oamenii se pot odihni activ sau pot practica sporturi de diferite intensități.

 

Paddleboard-ul gonflabil SUP este o alegere ideală pentru sporturi nautice, scufundări, caiac, pescuit, yoga și surfing. Iubitorii de sporturi nautice și de divertisment pot învăța cu ușurință tehnici de bază și pot începe să vâslească, iar în funcție de capacitățile lor, condiția fizică, tehnicile învățate și preferințele, apoi se pot răsfăța cu diverse activități acvatice.

 

Inspirați de mare, sport și experiențe de vară de neuitat Noi, cei de la SUP.ro împreună cu echipa MAQUA, am creat primele noastre modele de paddleboard gonflabile în 2019. Sunt necesare multe teste, mostre și experimente pentru a ajunge la modelele actuale de înaltă calitate la prețuri competitive, iar treptat brandul primește recunoaștere la nivel european și ocupă o cotă de piață în Bulgaria, România și Europa. Echipa MAQUA continuă să dezvolte și să îmbunătățească modelele oferite și se angajează în noi dezvoltări pentru a satisface iubitorii de sporturi nautice, activități și divertisment.

 

Pe lângă modelele noastre SUP MAQUA, oferim o mare varietate de plăci de paddleboard SUP AQUA MARINA, un brand global dovedit cu modelele sale precise și de calitate, precum și accesorii și piese de schimb suplimentare pentru acestea în stoc și în garanție și în afara garanției. suport pentru toate modelele de paddleboard SUP oferite.

 

Îți plac distracția în apă și aventurile de vară, adori sportul și apa și nu ratezi nicio ocazie de a amesteca lucrurile sau pur și simplu îți place să te relaxezi și să te bucuri de vacanța de vară cu toată familia?

 

Poate te gândești să-ți diversifici vacanța de vară cu un paddleboard SUP de la SUP.ro?