Politica de Retur

SUP.ro respecta normele legale in vigoare ce reglementeaza activitatea de comert on-line si relatiile comerciale ale societatilor cu clientii in acest domeniu.

 

OG nr. 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

 

Avand in vedere textul de lege sus-mentionat, consumatorul are dreptul sa notifice in scris SUP.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

  • contravaloarea transportului va fi suportata de client;
  • produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie si sa fie insotite de factura de cumparare si/sau talonul de garantie;
  • daca aceste conditii sunt indeplinite, SUP.ro se obliga sa inlocuiasca articolul sau sa returneze valoarea acestuia imediat ce intra in posesia coletului retur.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport Fan Courier cu care s-a efectuat expedierea initiala. SUP.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 15 de zile de la data primirii coletului returnat.

Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Pentru a evita neplacerile cauzate de un eventual retur, va rugam pentru orice problema, nu ezitatati sa ne contactati la adresa contact@sup.ro , sau la numarul de telefon +40312208339

 

Daca vrei sa returnezi produse foarte simplu.
Trebuie doar sa completezi urmatorul Formular de Retur si trimite-l la contact@sup.ro

 

Dupa primirea solicitarii de retur, SUP.ro va trimite curierul la client pentru a prelua coletul. Plata transportului va fi suportata integral de Client (Taxa nationala transport Fan Courier pe teritoriul Romaniei aprox. 40-50 Lei pentru zona de acoperire Fan Courier).

 

SE RECOMANDA CA PRODUSELE SA NU FIE TRIMISE CATRE SUP.ro PE CONT PROPRIU, CI SE RECOMANDA CA SPORT DEPOT SA TRIMITA CURIERUL LA CLIENT ACASA. Astfel aveti garantia ca putem urmari coletele si ca vor ajunge la destinatie.

 

Odata coletele ajunse la depozitul acestea sunt verificate si inregistrate. Imediat dupa inregistrare, un email va fi trimis catre dumneavoastra prin care sunteti anuntati ca returul dumnevoastra a fost receptionat de reprezentantii SUP.ro.

Pentru a se putea returna contravaloarea produselor returnate, trebuie sa se indeplineasca urmatoarele conditii:

 

• Clientul trebuie sa trimita un e-mail la contact@sup.ro, in care sa isi manifeste dorinta de a returna produsul si a primi contravaloarea, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea comenzii. Dupa primirea solicitarii de retur, SUP.ro va trimite curierul la client pentru a prelua coletul. Plata transportului va fi suportata integral de Client. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, noi, fara urme de purtare, sa aiba toate etichetele originale si sa nu prezinte defecte, sa fie in stare comerciala buna.

• Titularul comenzii, sa dispuna de cont bancar personal si sa puna la dispozitia reprezentatilor SUP.ro datele bancare solicitate de acestia. Returnarea contravalorii produselor se realizeaza doar prin transfer bancar din contul SUP.ro in contul titularului comenzii pe www.SUP.ro.

• Returnarea contravalorii produselor returnate, se realizeaza in termen de 5 zile calendaristice de la data primirii returului de reprezentantii SUP.ro. In momentul in care pachetul este receptionat la depozitul SUP.ro, un mail va fi trimis, automat, pe adresa de e-mail a clientului, anuntandu-l ca s-a facut receptia returului.

 

ATENTIE!

Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor!

Nu primim colete cu ramburs!