De ce să alegeți o placă gonflabilă de paddle SUP?

16 octombrie 2023
De ce să alegeți o placă gonflabilă de paddle SUP?

Paddle Board SUP de la

 

Aveți spațiu de depozitare limitat, dacă locuiți într-o casă sau un apartament mic, este posibil să nu aveți suficient spațiu liber. Plăcile de SUP gonflabile sunt compacte atunci când sunt dezumflate și pot fi depozitate cu ușurință în spații mici, cum ar fi un dulap sau portbagajul mașinii. Datorita rucsacului oferit in set, poti depozita in acesta tabla de paddle SUP Gonflabila de la SUP.ro si toate accesoriile - Padela Aluminiu; Vâslă suplimentară la paleta de caiac din aluminiu; Pompă de umflare cu două sensuri cu manometru; Scaun caiac canotaj; Aripioare modul cu asamblare uşoară - demontare; Funie de siguranta LEASH; Centura de transport; Trusă pentru reparații.

 

Dacă călătoriți cu mașina, trenul, autobuzul sau avionul, vă puteți purta placa gonflabilă și vă puteți bucura de o vâslă fără griji și plăcută în fiecare punct al călătoriei. Placa gonflabilă cu vâsle de SUP de la SUP.ro este alegerea ta de placă similară atunci când călătorești compact și pe distanțe mai lungi. Vei călători cu mașina până la mare, vei răsfoi și vei alege una dintre ofertele noastre de plăci SUP gonflabile.

 

Placa gonflabilă de paddle SUP de la SUP.ro este potrivită pentru tururi, plimbări pe malul mării, dar și pentru pescuit și yoga, deoarece este mai susceptibilă la presiune. Cel mai mare avantaj al plăcilor de paddle SUP gonflabile SUP.ro este legat de variația aripioarelor - aripioare pe care le poți atașa dedesubt. Toate cele trei aripioare sunt interschimbabile. În ape calme și suprafață netedă a apei, vă rugăm să instalați NUMAI aripioarele centrale mari. În cazul mării ușor agitate și ape agitate și dorința de surfing cu valuri sau yoga, vă rugăm să instalați aripioare / aripioare suplimentare pe ambele părți.

 

Avantajele plăcii gonflabile de paddle SUP de la SUP.ro sunt legate de optimizarea spațiului și de caracter practic. Construit din material PVC cusut, acest tip de placă cu vâsle este umflat de o pompă care extinde și întărește materialul PVC într-o placă rigidă. Cu întărituri la margini și o suprafață rugoasă din EVA PAD care împiedică alunecarea, placa gonflabilă de paddle SUP de la SUP.ro devine un instrument pentru diverse activitătăți în apă.

 

Pe lângă modelele noastre de paddleboard SUP, oferim o mare varietate de accesorii și piese de schimb suplimentare în stoc, precum și suport în garanție și în afara garanției pentru toate modelele de paddleboard SUP oferite.


PADDLE BOARDING, un nou sport acvatic progresiv, antrenament pentru minte și toți mușchii corpului17 noiembrie 2023

• Paddleboardingul este o activitate distractivă pentru tine și familia ta, dar este și bună pentru sănătatea ta. • Paddleboarding-ul este un antrenament grozav de vară pentru întregul tău corp.

citeşte mai mult
HELPFUL26 octombrie 2023

• How to set up your SUP • How to inflate and deflate your SUP • How to store your SUP • INFOGRAPHICS with PDF files

citeşte mai mult
Ce este o placă de paddle Stand Up Paddle (SUP)?4 septembrie 2023

• Cum să alegi placa de paddle SUP potrivită • Unde să practici SUP Paddle Boarding • Cum să vâsliți un SUP Paddle Board • Cum să navighezi pe valuri cu o placă de paddle SUP

citeşte mai mult