AQUA MARINA ATLAS 12’0” 2023 SET placa gonflabila Paddleboard SUP

Preţ: 2.950,00Lei 2.750,00Lei
+ -
Vă rugăm să alegeţi:

Model nou 2023, paddleboard SUP superb și dovedit atât pentru începători, cât și pentru avansați. Seria All-Around de la AQUA MARINA este proiectată pentru versatilitate! Noul  ATLAS oferă un volum mai mare de sarcină utilă necesar celor care caută o călătorie mai ușoară și mai sigură și va transporta mai multe bagaje suplimentare. Echipat cu cel mai recent sistem de bungee Red Strap™, care atașează în siguranță mai multă încărcătură cu ușurință și elasticitate precisă. Piciorul EVA are noi caneluri cu valuri de nisip pentru o tracțiune superioară, care amintește de plajele cu nisip. Rezistă o sarcină distribuită uniform de până la 180 kg, permițând astfel călătoria a doi adulți sau a unui copil. Greutatea corporală recomandată a unui călăreț să nu depășească 130-140 kg. Toate aceste caracteristici fac din AQUA MARINA ATLAS 12’0 SUP Paddleboard o alegere excelenta pentru incepatori si cei care cauta o paddleboard usor de manevrat, stabila si usoara. Toate modelele 2023 au fost reproiectate cu o formă rafinată complet nouă, construcție robustă și multe caracteristici suplimentare. Utilizați în apă netedă sau valuri mici cu tot ce aveți nevoie imediat scos din cutie! Compact, ușor și ultra-portabil.

MISIUNE DE DURABILITATE: Angajat față de sustenabilitatea oceanelor, Aqua Marina se străduiește în mod constant să creeze produse ecologice, prin noua tehnologie CIRCUPACK™, noile produse sunt fabricate 100% din deșeuri de plastic.

IMPRIMARE DIGITALĂ: imprimare digitală frumoasă și rafinată pe suprafața paddleboard-ului.

SUDARE ȘI FUSIUNE LA CĂLDURĂ: Fuziune termică inovatoare fără utilizarea lipiciului.

COARDA BUNGEE AJUSTABILA  Elastice inovatoare Red Strap™ pentru atașarea ușoară a încărcăturii suplimentare pe paddleboard.

SEAT D-ring: inele inoxidabile montate pentru atașarea scaunului de vâslit pentru caiac.

 

CARACTERISTICI:

• Lungime: 366 cm x Latime: 86 cm x Grosime: 15 cm

• Sarcina optima: max 180 kg

• Volum: 398 litri

• Greutate la bord: 11,8 kg

• Presiune optimă de umflare: până la 15 PSI (1,03 bar)

• Timp de umflare: 8 - 9 min

 

CE CONTINE SETUL:

1 – SUP Paddleboard gonflabil
2 – Rucsac pentru transport și depozitare
3 – Padela din fibră de carbon din 3 piese
4 – Pompă de umflare cu două căi cu manometru
5 – Aripa / aripioară centrală Swift Attach Fin System SAFS™
6 – Funie de siguranta LEASH
7 – Kit de reparații - piese cu lipici și cheie de supapă și MANUAL DE INSTRUCȚIUNI pe care le puteți vizualiza AICI.